Măsuri de vizibilitate PODCA

Rezultate proiecte finanțate prin PODCA 2007-2013 până la data de 20 iulie 2015 – click aici

Manualul de identitate vizuală PODCA versiunea ianuarie 2013– click aici

Pentru vizualizarea anexelor la Manualul de identitate vizuală PODCA (exemple de materiale de informare care conţin elementele de identitate vizuală), vă rugăm să daţi click aici pentru modele materiale ce conţin 3 sigle, pentru proiectele aflate în stadiul de implementare înainte de publicarea manualului, august 2012 şi click aici pentru modele materiale ce conţin 4 sigle, pentru proiectele care s-au încheiat după data postării pe site a manualului.

Prevederile Manualului de identitate vizuala PODCA august 2012, postat mai jos, se aplică doar beneficiarilor care vor încheia contracte de finanţare cu Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative. Exemple materiale de informare şi publicitate PODCA, valabile pentru beneficiarii care vor încheia contracte de finanţare cu AMPODCA (click aici)! Sigla PODCA vectorizată poate să fie descărcată dând click aici!

Pentru proiectele aflate în stadiul de implementare, se vor respecta în continuare prevederile din Manualul de implementare a proiectelor finanţate în cadrul PODCA. Exemple materiale de informare şi publicitate PODCA, valabile pentru proiectele aflate în implementare (click aici)!

Manual de identitate vizuală pentru PODCA 2007 – 2013 – versiunea august 2012 click aici!

Manual de identitate vizuală pentru Instrumente structurale 2007- 2013 – click aici!

ORDIN 31-2010 privind aprobarea Manualului de identitate vizuală pentru instrumente structurale 2007-2013 – click aici!

În vederea simplificării procesului de avizare a tuturor materialelor de informare şi publicitate transmise către ofiţerii de proiect AMPODCA, vă adresăm rugămintea de a consulta Lista documentelor şi a materialelor de informare şi publicitate care trebuie să obţină avizul de conformitate legat de respectarea prevederilor de identitate vizuală PODCA.
Pentru vizualizarea acesteia, vă rugăm să daţi click aici!

  • Română
Conţinutul acestui site este proprietatea Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.